Фінансова допомога

Інформаційний ресурс Вінницького осередку ГО “Багнет Нації”, сайт Сила в Правді https://www.sylavpravdi.com.ua/ ПриватБанк № 5457 0822 2201 3166 Сергій Володимирович Крисак  Сила в правді. У кого правда – той і сильніше

Рімма Миколаївна Білоцерківська ГО “ПРАВОВИЙ ПРОСТІР” Право, правда, справедлівість – це слова одного кореня http://pravoprostir.info/ Монобанк 4441114420572321

БАГНЕТ НАЦІЇ Вдячні за підтримку: ПриватБанк № 4731 2196 4570 7633 Сергій Веніамінович Філіпенко НАМ БУДУВАТИ ДЕРЖАВУ  https://bagnetnacii.blogspot.com/

Сила в правді. У кого правда – той і сильніше.

усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями,”
Будь-яка офіційна інформація в цій групі може використовуватись будь-ким на власний розсуд та в суспільно корисних інтересах (безкоштовно)
На благо українській нації – народу України )))
Будь-хто може підтримати наш рух на встановлення виключно конституційного ладу: – інформаційно (допомогти поширювати вміст групи серед українців); – морально (підбодрюванням та підказками та/або порадами); – матеріально (виключно в добровільному порядку, так як всі витрати з особистих коштів і виключно на ентузіазмі учасників); – в будь-який інший спосіб (попередньо погодивши з учасниками).
Нам також стануть у нагоді спеціалісти в галузі права (юристи), які на ентузіазмі зможуть кваліфоковано допомогти.
____________________________
Я впевнений, що наша доля в наших руках і лише ми повинні керувати нею і в жодному разі не покладатись на когось іншого. Ми нікому не потрібні сильними, самостійними, суверенними, багатими, розумними, здоровими і т.п. окрім нас самих. Наша відповідальність за майбутнє покладається виключно на нас, тому впевнений, що починати потрібно з себе.
____________________________
(перевір сам(а), читай [КонституціюДеклараціюАКТ проголошення Незалежності], думай, аналізуй, роби висновки та готуйся до встановлення виключно Конституційного ладу в державі власниками якої ми є)
____________________________
Якщо інформація з даної групи для Вас виявилась цікавою та корисною, Виключноякщо маєте можливість– свою вдячність можете виразити на карту 5457 0822 2201 3166 для стимулювання рухатись далі (Вам не важко, а нам приємно). Дякуємо за підтримку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *