ВИТЯГ по ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ код ЄДРПОУ 40108672

ВИТЯГ по ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ код ЄДРПОУ 40108672

Дякуємо свідомими громадянам, за кошти яких, був викуплений ВИТЯГ юридичної особи приватного права (приватної фірми) з назвою ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ код ЄДРПОУ 40108672 (окремий привіт ІЩЕНКУ Івану Володимировичу та СОЛАДТОВУ Олександру Борисовичу), з якого вбачається, що відокремлених підрозділів (також приватних) по всій території Вінницької області, ЮРИДИЧНО НЕ ІСНУЄ. Саме тому, що вони приватні, що їх юридично не існує, що вони утворені в інший спосіб ніж передбачено Конституцією України, що в них немає Державних символів, їх керівництво дозволяє знущатись над громадянами без відповідальності, їх співробітники ніким та нічим не захищені від незаконного звільнення, підконтрольні та керовані шайкою злочинців, які (подекуди) змушують співробітників виконувати явно злочинні накази та розпорядження, за які самі ж співробітники можуть бути притягнуті до юридичної відповідальності, а керівництву байдуже на них. Тому варто всім, що поліцейським, що й громадянам усвідомити свою відповідальність та керуватись суворо нормами Конституції України (нормами прямої дії) https://zakon.rada.gov.ua/…/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80 в тій її частині, що відповідають Декларації про державний суверенітет України https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/55-12#Text , що є основою з основ в межах кордонів нашої Республіки.

I. САМОВИЗНАЧЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ

Українська РСР як суверенна національна держава розвивається в існуючих кордонах на основі здійснення українською нацією свого невід’ємного права на самовизначення.

Українська РСР здійснює захист і охорону національної державності українського народу.

Будь-які насильницькі дії проти національної державності України з боку політичних партій, громадських організацій, інших угруповань чи окремих осіб переслідуються за законом.

II. НАРОДОВЛАДДЯ

Громадяни Республіки всіх національностей становлять народ України.

Народ України є єдиним джерелом державної влади в Республіці.

Повновладдя народу України реалізується на основі Конституції Республіки як безпосередньо, так і через народних депутатів, обраних до Верховної і місцевих Рад Української РСР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *